Odnosi in partnerstvo

Trojček: da ali ne?

Trojček da ali ne

Vprašajte vsakega moškega, kaj je na njegovem seznamu spolnih želja, bo trojček, takšen, da se paru pridruži še ena ženska, 100% med prvimi tremi željami. Zakaj? Kaj bi bilo lahko še boljše, kot pa če bi imeli še eno hudo bejbo v postelji?

Obstaja pa par problemov: na primer, morate najti primerno žensko, ki bo všeč tudi vaši partnerki. Potem se morata oba ujeti s to žensko. In seveda, umetnost je, kako poskrbeti, da nihče ne bo preveč izpuščen med seksom, da bodo uživali vsi trije.

Trojček: da ali ne?

Z vašo partnerko se strinjata, da bi oba rada, da se vama pridruži še ena ženska. Toda, v kakšnih okoliščinah se bi morala vidva trojčku izogniti? Po mnenju strokovnjaka za odnose, ne storite tega, če vam ni v redu, če se ne počutite popolnoma sproščene glede trojčka. Prav tako to dejanje svetujemo v odnosu, ki je sam po sebi bolj sproščen. Če ste v nekem resnem, že tako napetem odnosu, lahko trojček zelo slabo vpliva na vajin odnos. Nikoli ni dobro zaradi trojčka tvegati odnosa.

Torej, kako lahko ocenite, ali je trojček prava izbira? Ali lahko na primer govorita o nekih spolnih temah odkrito in brez sramu? Če je tako, bodo stvari verjetno šle precej bolj gladko. Začnita s tem, da uživata v neki fantaziji seksa v troje, medtem ko se samozadvoljujeta. Pogovarjajta se o tem, katera ženska v klubu bi bila primerna za vajine posteljne aktivnosti.

Negativna stran trojčka – več jih je. Morda se boste po seksu počutili dolžni ženski, ki se vama je pridružila, morda boste do nje čutili neko odgovornost. Morda bo moškemu bolj všeč ženska, ki se je pridružila in bo potem vajin odnos v težavah. Mnogo je stvari, na katere moramo pomisliti, ko začnete razmišljati o trojčku.

Če pa je vaše razmerje zdravoin preprosto iščete nekoga, da bi si samo popestrili posteljno življenje, potem kar, pojdite v to. Kako to storiti?

Iskanje tretje osebe

Dejstvo je, da kogarkoli vprašate za gostjo v postelji, bo ta oseba imela ključno vlogo pri tem, ali je ta trojček dobra izkušnja ali ne. Torej, vi in vaš partner bosta morala izbrati pametno. Prvi korak? Pogovorite se z možem, kakšno osebo želita v postelji, kakšen seks. Potem pa na podlagi tega začnita z iskanjem.

Nekdo, ki ga poznata: Obstaja nekaj očitnih prednosti in slabosti, da povabite nekoga, s katerim ste vi ali vaš partner (ali oba) seznanjeni. Če je, bodita pripravljena na obtožbe s strani ženske, ki sta ji to predlagala. Tudi najbolj hladna ženska se bo verjetno počutila malce presenečeno, morda celo malce jezno. Naš nasvet je, da ni dobro v posteljo vabiti nekoga, ki ga poznata. To je preveč komplicirano.

Nekdo, ki ga ne poznata: Če sta se z partnerjem odločila, da nekoga, ki ga poznata, ne bosta vprašala za to, da se vam pridruži, potem vam preostane še ena možnost. Da najdete žensko preko spleta ali v nekem nočnem klubu. Prednost tega, da jo najdete v klubu je ta, da takoj vidite, da ima ženska pravo energijo za vas, za vajine potrebe.

Kaj narediti pred trojčkom?

Torej, našli ste primerno žensko za trojčka. Da bi se prepričali, da bo vse potekalo gladko, brez navzkrižij, je čas, da določimo nekaj osnovnih pravil in ugotovimo načrt igre. Preprost prvi korak je ugotoviti, kje boste imeli trojčka. Verjetno je najbolj primerno, da se trojček izvede na vašem domu, a morda ne v spalnici. Kakšna rezervna soba ali pa kavč je bolj primeren.

Ni secer seksi, ampak jepa nujno: prosite, da se oseba, ki se vama pridruži, testira za spolno prenosljive bolezni. Pravzaprav morda ni slaba poteza, da se testirate vsi, zato da se tudi ženska, ki se vama pridruži, počuti dobro. Ne pozabite še na kondom.