Politika zasebnosti

Spletni portal Ansambel-zupan.si (celoten naslov spletne strani v brskalniku https://www.ansambel-zupan.si/), v nadaljevanju spletna stran ansambel-zupan shranjuje določene vaše osebne podatke ki jih bomo upravljali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Zbrani, oziroma pridobljeni osebni podatki so namenjeni za:

  • raziskave glede branosti objav in zanimivosti določene tematike na spletnem portalu
  • avtentikacijo ter prijavo uporabnikov v system, v primeru, da bo prijava omogočena
  • obdelavo elektronskih vlog (obrazcev) ter prijav pobud in nepravilnosti

Pridobljene podatke bomo uporabili ali razkrili le za namene, zaradi katerih smo je z vašim privoljenjem pridobili, oziroma jih bomol predali na zahtevo uradnih organov Republike Slovenije.

To spletno mesto lahko zbira določene podatke glede vašega obiska, kot so ime ponudnika internetnih storitev in naslov IP, preko katerega ste na portal dostopali preko internetne povezave, datom in uro obiska spletne strani, vsebine, ki jih obiščete na tem spletnem mestu in neposredni internetni naslov, s katerega ste prišli na to spletno mesto.

Ponudnik lahko vaše podatke razkrije, če jo to zakonsko določeno, ko so takšni ukrepi potrebni za:

  • skladnost z zakonom in sodnimi postopki
  • zaščito in varovanje pravic ponudnika
  • ukrepanje v nujnih okoliščinah za zaščito osebne varnosti zaposlednih ponudnika in samega ponudnika.

Ponudnik storitev se zavezuje, da bo skrbno in v skladu z zakonodajo varoval pridobljene podatke in pri tem postopal v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Varovanje zbirke osebnih podatkov

Vsi podatki se hranijo pri zunanjem izvajalcu, kjer za varnost skrbi ekipa strokovno usposobljenega kadra, ki zagotavlja največjo možno varnost podatkov.

Zahteva za izbris osebnih podatkov

Kot uporabnik spletnega mesta imate pravico kadarkoli zahtevati, da se vaše osebne podatke izbriše iz naših zbirk osebnih podatkov. V kolikor boste to želeli, nam to sporočite v pisni obliki na naš e-poštni naslov info@ansambel-zupan.si.

Spremembe politike zasebnosti

Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe politike zasebnosti brez da bi uporabnike spletnega mesta o tem predhodno ovestil. Spremenjena politika zasebnosti prične veljati z dnem objave na spletnih straneh spletnega mesta.

Veljavnost politike zasebnosti

Politika zasebnosti v tej različici velja od 11.09.2018.