Piškotki

Spletno mesto ansambel-zupan.si uporablja tekstovne datoteke (t. i. piškotke), ki jih shrani v naprave, preko katerih uporabniki dostopajo do te spletne strani. Te tekstovne datoteke so namenjene prepoznavanju naprav, iz katerih je na spletno stran dostopano. Piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik. Uporabnik lahko njihovo shranjevanje omeji ali onemogoči. Že naloženi piškotki se lahko tudi izbrišejo – v primeru, da boste piškotke izbrisali ali pa jim bo potekla veljavnost, vas bo spletna stran ponovno opozorila, da uporablja piškotke. Več informacij o nastavitvah piškotkov in vse informacije o načinu njihovega brisanja v posameznem spletnem brskalniku najdete v dokumentih spletnih brskalnikov.

Windows Phone Družbena omrežja kot so npr. Facebook, Instagram in Twitter vam bodo morda piškotke nameščala pri obiskovanju spletne strani, če boste takrat istočasno tudi prijavljeni v njihovo storitev. Na te piškotke lastnik te spletne strani ne more vplivati, saj je njihova uporaba urejena s pogoji sodelovanja, ki ste jih kot uporabnik teh omrežij sprejeli ob registraciji v dotična socialna omrežja.