Pogoji uporabe

1. Splošne določbe

Uporabo spletnega mesta (branje člankov, odpiranje povezav) štejemo kot soglasje obiskovalca spletne strani, da se strinja s spodaj napisanimi splošnimi pogoji uporabe. V kolikor se z napisanimi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletno stran zapustite, oziroma je ne uporabljate. Lastnik spletne strani si pridružuje pravico, da dotične splošne pogoje kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni in spremenjene pogoje objavi na spletni strani. Objavljeni splošni pogoji veljajo za celotno spletno stran, kot tudi posamične dele, kot so podstrani in obrazci, v kolikor za posamezen del ni določeno drugače.

2. Vsebine na spletni strani

Obvestila, prispevki, članki in druge vsebine objavljene na spletnem mestu (v nadaljevanju: vsebine) so nastale z razlogom, da se obiskovalcu spletne strani omogoči branje koristnih, zanimivih in uporabnih člankov. Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi vzdrževati spletno in zagotavljati točnost in pravilnost informacij ter vsebin. V primeru, da se na spletni strani objavi informacija, ki je pridobljena iz drugih virov, se ob njej navede primarni vir, iz katerega je informacija pridobljena. Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin na spletni strani brez da bi uporabnike o tem predhodno obvestila. Ponudnik prav tako ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb. Na spletni strani so objavljene tudi povezave, ki kažejo na spletne strani drugih ponudnikov. Na delovanje teh strani ponudnik ne more vplivati, prav tako pa ne sprejema nikakršne odgovornosti za točnost tam objavljenih vsebin.

3. Izključitev odgovornosti pri uporabi spletne strani

Obiskovalci spletne strani uporabljajo spletno stran na svojo lastno odgovornost. Lastnik spletnega mesta ne prevzema odgovornosti za točnost in pravilnost na spletni strani objavljenih vsebin. Prav tako si lastnik spletnega mesta pridržuje pravico do spremembe že objavljenih informacij ali vsebin in ne prevzema odgovornosti za morebitno nastalo škodo, ki bi obiskovalcu spletne strani nastala zaradi spremembe.

V kolikor ste odkrili kakršne koli napake ali druge pomanjkljivosti na tem spletnem mestu nam to prosim sporočite na [email protected]. Na isti naslov nam lahko sporočite tudi vaše zahteve za umik vaših osebnih podatkov iz spletne strani.