Odnosi in partnerstvo

Kakšne učinke ima Kamagra?

Učinki kamagre

Kamagra je dokaj novo, vendar že dobro poznano zdravilo za erekcijo, ki po učinkih dosega in ponekod presega Viagro – prvo in najbolj znano modro tabletko. Proizvajalca sta različna, a ker gre za podobno snov, so seveda tudi učinki zelo podobni. Kljub temu pa obstaja nekaj bistvenih razlik v delovanju, ki niso zanemarljive.

Kako učinkuje Kamagra?

Kamagra deluje tako, da poskrbi za začasno razširitev krvnih žil v območju penisa in tako izboljša pretok krvi do moškega spolnega uda – to se pokaže kot trdna in močna erekcija.

Kdo vse lahko uživa Kamagro?

Kamagro lahko uživajo vsi moški od 18. leta naprej. Najbolj priljubljena je pri moških starejših od 32 let, po Kamagri pa posežejo tudi vedno mlajši moški. Slednji jo uživajo predvsem v rekreativne namene, torej za povečanje spolne moči in kondicije, saj bolj pogosto menjajo spolne partnerje oz. nasplošno več seksajo. Kamagra namreč pomaga tudi preprečevati prezgodnji izliv in tako moškemu omogoči, da seks podaljša po svoji želji.

Torej Kamagra ni samo za 35+ moške?

Kje pa! Ta trditev že dolgo ne drži več. Kamagra gel in tabletke pomagajo tudi mlajšim moškim, ki imajo v vedno večjem številu vsaj v nekem življenjskem obdobju težave z erekcijo. 4 najbolj pogosti razlogi za to so:

  • utrujenost / izčrpanost (vedno več delovnih obveznosti, družinske obveznosti, itd.)
  • slaba prehrana (preveč mastne hrane, prevelika telesna teža, itd.)
  • prekomerno uživanje alkohola
  • stres (kariera, finančno stanje, starši, družina, prijatelji, itd.)

Je vseeno, kje naročim Kamagro?

Seveda ne! Na črnem trgu se pojavlja vedno več cenenih izdelkov s podobno embalažo, vendar niso pristni. Še več – prodajalci ponarejenih izdelkov žal zaradi želje po hitrem dobičku pogosto uporabljajo poceni in zdravju škodljive sestavine. Zato je priporočljivo, da nakupov ne opravljate na sumljivih spletnih straneh, kjer so izdelki na voljo po sumljivo nizki ceni. Naročajte le v spletnih trgovinah, ki so zaupanja vredne in ki vam nudijo 100% garancijo tako na originalnost izdelkov kot na zadovoljstvo.

Kaj pa stranski učinki?

Kamagra zaradi svoje blage naravne zasnove praktično nima stranskih učinkov oz. so ti zelo blagi. Kot vsako zdravilo za erektilno disfunkcijo (ali krajše ED) pa seveda ni brez njih. Vas zanima, kateri so?

Po zaužitju lahko pride do rdečice, ki se pojavi najpogosteje na predelu obraza. Moški postane nekoliko rdečeličen, kajti tudi drobne kapilare v koži se razširijo in se bolj napolnijo s krvjo. Seveda gre za povsem nenevaren stranski efekt, s katerim se ni potrebno posebej obremenjevati. Ko Kamagra preneha delovati, se žilice namreč ponovno skrčijo in rdečica v celoti izgine. Ker Kamagra razširi žile, hkrati tudi znižuje krvni tlak. Vsi, ki imate (ali imamo) povišan krvni tlak smo ste tega lahko celo veseli!

Tisti, ki pa že tako trpijo za prenizkim krvnim tlakom ali so morda na programu zdravil za zniževanje le-tega, pa lahko z zdravilom za erekcijo znižajo preko meje. Dokler gre le za nekaj vrtoglavice, ni nič hudega. Vendar, če postanete omotični ali celo izgubite zavest, takoj prenehajte z uživanjem ED zdravila in se posvetujte z osebnim zdravnikom. Kamagra torej, tako kot Viagra, ni primerna za tiste, ki povišan krvni tlak že sanirajo z zdravili.

Velika večina (96,8%) anketiranih moških vseeno pravi, da so stranski učinki zelo redki in neopazni do te mere, da jih to ne odvrne od uživanja Kamagra tablet, gelov ali bombonov za boljšo erekcijo.